ett gott bröd

Ibland, när jag känner mig lite extra huslig får jag för mig att baka bröd. Bland det lyxigaste som finns är ju ändå att äta hembakat bröd till frukost, eller varmt, nybakat bröd till soppa. Dock så är det ju inte så jäkla kul att knåda och låta jäsa och bli kladdig som fasen, så nästintill alltid bakar jag detta bröd som jag hittade hos Lovisa för ganska längesen. Jättelätt, med ingredienser som en ofta har hemma, och supergott. Jag brukar dock ha i ganska mycket solrosfrö i degen, samt toppa med havssalt. I fredags bytte jag ut moroten mot riven rödbeta, och degen blev helt rosa och tanken på rosa frukostbröd gjorde mig typ lycklig, men efter en timme i ugnen var den rosa färgen helt borta. Så kör på med morot istället, det blir faktiskt godare.
De två senaste dagarna har jag prokrastinerat nåt så jävulskt. Har inte gjort något av det jag borde, utan istället strosat på stan, ätit glass i solen, gått på loppis och druckit rosé på balkongen. Bra prokrastinering dock. Idag är det hööög tid att jag gör klart arbetsproverna och tar tag i C-uppsatsen. På återseende!
Åh, älskar tanken på hembakt bröd! Har dock en bra version som knappt ska knådas + vilar över natten så man kan baka det på morgonen! Himla gott, men har egentligen bara bakat det en gång... Får ta tag i och göra igen snart känner jag! Och gott med riven morot också!?