Sypeppen med Sew it yourself!

Som vi nämnde i samband med att Fredrika och jag berättade om vårt gemensamma varumärke Sew it yourself, så kommer även sypeppen att hamna under våra gemensamma projekt. Jag är så himla glad att Fredrika, själva grundaren till detta finfina internetkoncept, vill dela sypeppen med mig. Att få vara en del av det känns jätteroligt! 
Upplägget kring sypeppen kommer vara i princip likadant som innan, men några förändringar och förbättringar kommer ni märka i nästa månads sypepp. Om du är helt obekant med sypeppen, läs mer här 

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Varje månad samlar vi in era bidrag, för att sen sammanställa allt i ett stort sypeppsinlägg. Med sypeppen hoppas vi att du ska få inspirera, inspireras och skapa tillsammans med andra. Helt enkelt ett forum för och av alla oss som är pepp på hantverk!

Sew It Yourself och Sypeppen drivs av bloggarna fredrikapavinden.com och withheartshapedbruises.blogg.se
 
 

Så här går det till:
✂ Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!

✂ Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: [email protected]. Du kan bidra med flera alster varje månad. Länka till sypeppen i ditt sypeppsinlägg.  
När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och kanaler, så klart hänvisar vi alltid vidare till ditt inlägg.

✂ Den 1:a - 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. Kommentera alltid med en länk till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram). Om du klickar på insamlingsbadgen som du hittar på våra bloggar kommer du direkt till aktuellt insamlingsinlägg för månaden.

✂  Sypeppen har en egen facebookgrupp. I den kan du publicera bilder på makade alster, dela fiffiga länkar och ställa frågor och funderingar. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av ett inspirerande facebook-flöde är du välkommen att gå med. Här hittar du den.

✂ Vill du ha sypeppens badge på din blogg och vara med i sypeppens blogglista? Kopiera hela texten i rutan (du måste scrolla för att få med allt) och klistra in den där du vill ha den på din blogg! När du gjort det, kommentera i kommentarsfältet till det här inlägget, så lägger vi till dig i blogglistan.

Badgen är skapad av den eminenta Felicia Davidsson!

 
withheartshapedbruises
 
Sypeppens blogglista:
I gott pysselsällskap
Hanna Johanson
Mormor hade stil
Ethel
Alicia Sivert
Vredeshantverk
I knit sweaters
Evelina
Lady Brun
Rangifers
Grahnslöjd
Smortensem
Pernillas kreativa
 

Sew it yourself, sypeppen | sypeppen | | Kommentera |
Upp