Sypeppen juni 2018

Glad lördagskväll! Jag hänger uppenbarligen inte med på dagarna längre, för det här inlägget hade jag förinställt till imorgon. Men som vanligt ska sypeppen avslutas den sista varje månad. Under juni har det kommit in massa fina bidrag, och denna gången flera barnplagg! Som vanligt är källan länkad i bilden, och imorgon börjar insamlingen till sypeppen maj på Fredrikas blogg.
 
Alicia har sytt den här fantastiska klänningen till sin svärfars överraskningsfest. Tyget kommer från en loppisfyndad bordsduk!
 
Sofie har sytt ett "multiplagg", och ni måste gå in och kolla på hennes blogg för att se på hur många olika sätt man kan knyta för att skapa olika plagg. Jag är sjukt imponerad!
 
Klara har sytt en riktigt härlig, hallonröd kjol. Jag gillar den skarpa omlott-skärningen som visar lite ben.
 
Alexandra har sytt en Joni-klänning från Tilly and the buttons senaste bok. Jag gillar verkligen den där knuten! Visst ser den otroligt avancerad ut?
 
Liselotte har skickat in 4 bidrag till månadens sypepp! Kanske ett rekord? Här är en Odd Molly-tunika hon sytt om.
 
Liselottes andra bidrag är den här singoalla-tunikan, som ser så somrig och skön ut.
 
Mathilde har sytt supergulliga bebismössor. Den minsta mössan är till en prematur-bebis som måste ha på sig landstingets kläder, men får ha egen mössa <3
 
Ännu mer barnkläder! Elin har sytt två set, varav det ena (förhoppningsvis) ska sparas till hennes egna lilla knodd.
 
Och jag sydde en omlottklänning till min födelsedag!
 
Eva har gjort ett par mönsterstickade handledsvärmare till sin mamma. Hon har bara stickat sen förra hösten! Är det inte otroligt bra jobbat?
 
Även Liselotte har mönsterstickat. Jättefina vantar tycker jag!
 
Fredrika har stickat en liten kofta och ett par tossor till en väns barn. Den ungen kommer ju bli det sötaste någonsin i den här matchande outfiten!
 
Sofie har virkat skålar. Jag blir alltid så inspirerad av det Sofie virkar, både av färgerna hon använder och föremålen som skapas. 
 
Liselotte gjorde klart ett UFO när hon färdigställde den här nåldynan, och i och med det kryssade hon dessutom över sin första lucka i sybingon!

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. 
 
 
 
sypeppen | | 3 kommentarer |
Upp