Sybingo 2017

Hej kompisar! Kanske har ni sommarlov, eller semester? Kanske har ni börjat känna att skaparlusten kommer smygandes, när man plötsligt får lite extra tid över? Vi hoppas i alla fall det, för idag börjar årets sybingo!

Sybingon är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - alltså mig och Fredrika. Sew it yourself är din syjunta på nätet och vi vill motivera och inspirera till textilt skapande. Sybingon går ut på att skapa i textila material och metoder utifrån årets bingobricka, som ni ser nedan. Sybingon pågår under 10 veckor, och vi hoppas att ni ska inspireras till att skapa saker ni kanske inte annars gjort, testa nya tekniker och hitta  nya platser att skapa på.

Som vanligt kommer vi i slutet av sommaren lotta ut en vinst till en sybingo-deltagare. Vi tycker det är superkul att Tygverket är med och samarbetar med oss i år och årets vinst är ett presentkort à 300 kronor på Tygverket.

 
Så här går det till:

Du ska alltså kryssa genomförda rutor och få en hel rad. Lodrät, diagonal eller vågrät. En rad ger en lott, två rader ger två lotter o.s.v. Max är 5 rader, och blir du klar med hela brickan får du alltså fem lotter i vinstdragningen. Ju fler rader du har klarat av, desto större vinstchans. 

✂ Ett skapat projekt kan generera flera kryssade rutor. Om du exempelvis skapar något rött, i solen, under en timme, kan du kryssa över de tre rutorna.

✂  Självklart går det fint att kombinera sybingon med sypepps-bidrag. 

✂ Vi vill såklart se vad ni skapar, så instagramma gärna under hashtaggen #sybingo17. Så kan vi följa varandra, se hur andra ligger till, och peppa varandra. Dessutom får ni gärna kommentera i våra bloggar med länkar till projekt ni skapar i samband med sybingon.

Sybingon pågår till den 3 september. Senast den 3 september ska ni ha mailat och berättat hur många rader ni kryssat. Maila till oss på [email protected]

✂ Om du vill ladda ner bingobrickan, tryck här.  

Vi hoppas att ni vill kryssa rutor med oss i sommar!


 

Vad är Sew it yourself.
Sew it yourself på Instagram 

 
 
Sew it yourself | sybingo | |
#1 - - Linnéa:

Vad kul att ni gör detta även i år :)

Svar: Vad roligt att du tycker det! Hoppas du är med i år också :)
Josefine Folkesson

Upp