Sybingo 2018

I samarbete med Tygverket, Janome Scandinavia och Go recreate.

tygverket 18 öppningsbild Idag börjar årets sybingo! Ni som följt mig och Fredrika ett tag vet att detta är ett återkommande inslag under somrarna, men i år är vi lite extra taggade.

För er som inte vet, är sybingon är ett initiativ som drivs av Sew it yourself -  din syjunta på nätet. Vårt mål är att motivera och inspirera till textilt skapande.

Under sybingon skapar vi i textila material och metoder utifrån årets bingobricka (som du ser nedan). Sybingon pågår under 10 veckor och vi hoppas att du ska inspireras till att skapa tillsammans med oss i sommarsolen. Kanske hittar du någon ny att inspireras av på instagram, lär dig en ny teknik eller avslutar det där projektet som blivit liggandes länge. Alldeles säkert är det att vi kommer ha en inspirerande och rolig sommar ihop. Årets bingobricka ser ut såhär:

I år är vi väldigt glada och stolta att presentera tre fina samarbetspartners: Tygverket, Janome och Go recreate. Tillsammans kommer vi bjuda på fina erbjudanden och DIY-inlägg! Men vilka är då våra samarbetspartners?

 

Tygverket är en tyg och sybehörsbutik, med två butiker i Stockholm samt en webshop. De erbjuder fina kvalitetstyger för hem och mode, sömnadsmönster och sybehör. Under hela sommaren (fram till den 31 augusti) får du 10 % rabatt hos dem när du anger koden: sybingo18

Janome Scandinavia är ett symaskinsföretag som säljer kvalitetsmaskiner och sybehör. Hos dem hittar du symaskiner för alla prisklasser och tillfällen vare sig du är intresserad av en symaskin för nybörjare eller proffs. Under hela sommaren (fram till 31 augusti)  får du 15% rabatt på alla saxar från KAI när du anger koden: SYBINGO18. Koden gäller vid ett tillfälle.

Go recreate drivs av Linnea Larsson: författare, arkitekt och influencer. Hon har skrivit boken Go recreate!, en inspirerande bok om återbruk och sömnad med inriktning på barnkläder. Linnea driver instagramkontot go_recreate. Återbruk och sömnad, kan det bli bättre än så?

 

Såklart vill vi erbjuda vinster till de deltagare som kryssar flest rutor, och våra samarbetspartners har gått in med tre riktigt bra priser.

- Den personen som kryssar flest rutor i sommar har chans att vinna symaskinen Easy Jeans 1800 från Janome.
- Andra pris är ett presentkort à 300 kronor från Tygverket
- Och tredje pris är boken Go recreative! av Linnea Larsson

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Visst låter det som en härlig sommar! Vi hoppas verkligen att du vill vara med och kryssa rutor med oss i sommar!

07062018-IMG_0599

Så här går det till:

✂ Sybingon pågår till den 24 augusti.

✂ Kryssa genomförda rutor och få en hel rad: lodrät, diagonal eller vågrät. Ju fler rader du har klarat av, desto större vinstchans.

✂ Ett skapat projekt kan generera flera kryssade rutor. Om du exempelvis återbrukar något, som är mönstrat, i solen, kan du kryssa över de tre rutorna.

✂  Självklart går det fint att kombinera sybingon med sypepps-bidrag.

✂ För att vara med och tävla om vinsterna ska du senast den 24 augusti maila oss och berättat hur många rader du kryssat, samt skicka bilder på de alster du skapat i samband med sybingon. Vi vill även att du berättar om ditt bästa sommarminne från sybingon 2018. I det fall att flera personer har kryssat i lika många rader baserar vi vinsten på ditt sommarminne. Maila till oss på [email protected]

✂ Vi vill såklart se vad ni skapar! Instagramma gärna under hashtaggen #sybingo18. Dessutom får ni gärna kommentera i våra bloggar med länkar till projekt ni skapar i samband med sybingon.

✂ Om du vill ladda ner bingobrickan, tryck här

 
 
Sybingo 18 öppniingsbild
Sew it yourself | |
#1 - - Alicia:

Så himmmmla roligt och inspirerande! Jag sparar ner bingobrickan bums!

Svar: Jaa vad roligt! Ser fram emot att se vad du skapar :)
Josefine Folkesson

#2 - - Liselotte Johansson:

Jättekul. Jag har redan kryssat en ryta, slutför ett ufo.

Svar: Vad roligt!
Josefine Folkesson

#3 - - Grete F Thorkildsen:

hei! haaper dette er riktig innlegg aa kommentere: her er et av mine # bidrag til sybingo18: https://www.instagram.com/p/Bl50U3DHeaZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w8uvfukdcdxu. Takk for en inspirerende konkurranse!!

Svar: Hej! Skicka ditt sybingobidrag till vår mejl istället: [email protected] vi vill att du skickar är: bild på din kryssade bingobricka, bilder på de projekt du skapat, samt att du skriver om ditt bästa sybingo-minne. Baserat på detta kommer vi sedan välja en vinnare :)
Josefine Folkesson

Upp