Sypeppen insamling: Oktober 2017

I oktober är jag återigen värd för sypeppen, och det är alltså i det här inlägget som ni länkar till ert bidrag. I oktober ska jag satsa på att sy klart ett par jeans som jag äntligen börjat på, och börja sy en höstkappa. Hoppas att jag blir klar så att jag hinner använda den innan det blir vinter!
 
DSC_0088
Sömnadsinlägg under september på Josefines blogg: 
 
Sömnadsinlägg under september på Fredrikas blogg: 
 
DSC_0265
Godbitar ur arkivet:
 

Så här går det till:
1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!
2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.
3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a - 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i  detta inlägget  


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.
 
 
sypeppen | |
#1 - - Victoria:

Här kommer mitt första bidrag till sypeppen!
https://gamlagodadagar.blogspot.se/2017/10/min-forsta-egensydda-vintagereproduktion.html

#2 - - Rebecca:

Månadens bidrag, mina höstpeppiga vantar! Har aldrig provat att skicka insta-länk förut, så jag håller mina vantförsedda tummar för att det funkar :)

https://www.instagram.com/p/BZ9Bglegf8o/?hl=sv&taken-by=frknordensonsatelje

Svar: Så fina! Och inga problem, det funkar finfint :)
Josefine Folkesson

#3 - - Liselotte:

Här kommer ett bidrag till oktobers syinlägg. Jag hoppas jag gjorde rätt. Det är första gången jag skickar in ett bidrag.
http://bylijo.se/2017/october/minibag-och-bag-i-nadja-wedin-tyg.html

Svar: Så fina, och välkommen till sypeppen! Glöm inte att skriva att dina sömnadsprojekt är bidrag till sypeppen, och länka till sypeppen i dina inlägg, annars var allt rätt :)
Josefine Folkesson

#4 - - Liselotte:

I dag hade jag semester. Jag sydde två necessärer som jag bidrar med till sypeppens oktoberbidrag http://bylijo.se/2017/october/necessarer-och-sminkvaskor.html

#5 - - Julia:

Här är mitt bidrag till månadens sypepp! Själva kuddfodralet är sytt av ett av tygerna som jag fick av dig, tack för det! :)

https://www.instagram.com/p/BaPBfsMBryb/?taken-by=elvatretton

Svar: Nej men vad roligt! Och jättefint kuddfodral, gillar verkligen färgskalan.
Josefine Folkesson

Upp