höstmarknad, lördagsgodis och räkpasta

I helgen var Robin hos mig, och i lördags gick vi till stan. Där var det höstmarknad och loppis. Vi gick runt en stund, kollade på skräp och förundrades över hur marknadsstånd med tryckta t-shirts och kalsonger överlever.
 
Efter en stund gick vi till Barracuda, Borås bästa café. Inredningen går i 60-talsstil och de har nästan alltid en smiths-skiva på repeat.
 
Och fikat är gott, såklart. Vi tog varsin valnötsbrownie med grädde och en kopp te.
 
Fina sällskapet.
När vi hade fikat en timme eller så bestämde vi att det fick räcka, och vi gick vidare.
 
Köpte marknadsgodis. 
 
Och provsmakade. Lakritspolkagrisarna var de bästa enligt mig.
 
Gick igenom stadsparken och tittade på höstfärgerna. Gillar hösten väldigt mycket sådana dagar, när man bara kan göra vad man vill, träden är fina och det är lagom kallt ute. Och man går tillsammans med någon man tycker om.
 
Sen gick vi hem till mig igen, lagade sjukt god räkpasta och tittade på Foxfire. Bra film om ett tjejgäng på 50-talet som inte accepterar att bli nedtryckta av män, och om hur allt går för långt.
 
Och för några timmar sen åkte Robin hem till göteborg, och jag satte mig i köket med kaneläppel, fikon, kaffe och tentaplugg.
 
 
att äta, vardag | | En kommentar |

fyra från helgen

I fredags kväll lämnade jag återigen Borås och åkte hem till Fredrik och Henrietta i göteborg. Henrietta har nämligen också flyttat dit nu, och det är ju världens bästa grej! Hur som helst, hemma hos dom väntade även Mattias, Robin och Johanna som hälsade på några dagar. 
 
Vi åt tacos och hade ölprovning.
 
Och när vi var mätta spelade vi om sanningen ska fram tills vi tröttnade, sa tack och hej och åkte därifrån.
 
För på lördagen skulle vi nämligen till Liseberg! Och då hade även min pappa och lillebror tillkommit. Kanske lite konstig sammansättning av människor, men en väldigt rolig dag och en himla bra helg.
vardag | | Kommentera |

torsdag

Hej hej, såhär ser jag ut i detta nu, nyklippt och i ny magkort polotröja. Sittande framför en repris av greys anatomy, det blir visst alltid så när jag kommer hem från skolan.
 
Bra saker just nu:
- Har precis druckit en mangosmoothie som var heaven
- Det är väldigt snart fredag, och helgen kommer bli så bra! Åker till göteborg imorgon och ska hitta på diverse roliga grejer där.
 
Mindre bra saker:
- Min hyresvärd har inte satt på värmen i huset ännu och det är svinkallt här inne hela tiden. 
- Taklampan i köket dvs min bästa ljuskälla där inne har något elfel och har slutat fungera. Kan alltså inte spendera kvällarna med symaskinen, för jag ser ingenting.
- Om en och en halv vecka har jag tenta och det är bara så stressande.
vardag | | Kommentera |
Upp