London dag 1 & 2

Förra tisdagen, efter en lång kall natt sittandes/liggandes/halvsovandes ett hårt golv på Kastrup, kom Robin och jag till slut fram till London. Vi var trötta och slitna, men bestämde oss för att turista direkt eftersom att det var min första gång i London.
 
Vi började med att gå hit och titta på Big Ben och parlamentshuset. Så himla fina byggnader.
 
Pustade ut lite i en park och tittade på båtar.
 
Och så gick vi till Trafalgar square. 
 
Efter detta var vi helt slut och vrålhungriga, så vi åt vegetariska tacos innan vi satte oss i en park och tittade på folk ett tag. Här är jag så himla trött + har tidernas nackspärr men ändå så himla glad att vara framme och äntligen ha en veckas semester med honom jag är kär i.
 
Alltså denna kille <3 
 
Dagen efter åt vi brunch på ett litet kafe intill Earls Court Two, alltså precis bredvid vårt hotell. Beställde in varsin svampomelett, och fick massa pommes och vita bönor i tomatsås till? Så himla knäppa matvanor, men man håller ju sig mätt i en evighet.
 
Denna dag tog vi bussen en bit och hamnade sedan här. Vi gick omkring en stund innan vi tog tunnelbanan och hamnade här:
 
Alltså i Camden. Vi gick länge bland marknadsstånd och second hand-butiker, Robin köpte en skjorta och jag klämde på för dyra 60-talsklänningar. 
 
Efter nån timme åt vi bruschetta och drack kaffe, detta var så himla gott. Ost, tomater, vitlök och basilika kan ju nästan inte gå fel.
Vi fortsatte dagen med shopping lite här och där, och på kvällen åt vi pasta och drack öl på en italiensk resturang. 
att resa | | Kommentera |

hemma

Igår kom Robin och jag hem från vår resa. Tre nätter i London + fyra i Paris, och jag ville aldrig åka hem igen. Trots lite nackspärr (jag) och en släng av halsfluss (han) så har det varit så himla bra hela tiden. 
Denna veckan är det dags att packa ihop alla kläder/tyger/symaskiner och på fredag flyttar jag tillbaka till Borås igen. Känns på många sätt väldigt deppigt men kan väl inte leva i denna sommarbubbla för alltid antar jag.
 
veckans enda instagram, men har ca 7000 bilder på min kamera som kanske visas här sen nån gång
vardag | | Kommentera |

en grillkväll

Förra veckan nån gång var vi ett gäng som grillade tillsammans hemma hos Mattias. Det var bland annat Henrietta.
 
Och Emma.
 
Tjejerna kollade i en bok om Venedig eftersom att de skulle åka dit några dagar senare, medans jag blev kvar här för att jobba mina sista dagar :( :( :(
 
Sen var det dags att börja grilla! Eftersom att vi var tre stycken som inte äter kött fick vi dela på denna lille veg-grill. 
 
Det här med grillningen gick väl sådär, och vi försökte vänta in bra glöd men sen fick vi nog och grillade ändå.
 
Vilket resulterade i att halloumin smälte ner i kolen och champinjonerna brändes medans löken förblev rå, men till slut blev det ganska bra ändå, med fetaostsås och god sallad och nypotatis. Och rödvin såklart.
 
 Sen satt vi kvar länge, grillade marshmallows och spelade sällskapsspel tills det blev helt mörkt och vi var tvungna att gå hem, för nästan alla skulle ju upp tidigt och jobba. 
att äta, vardag | | En kommentar |
Upp