fredagsburgare i trädgården

För två veckor sedan var det hur varmt som helst i Borås. Robin var hos mig, och vi låg i trädgården ca hela dagen. På kvällen gjorde vi halloumiburgare och satte oss i trädgården igen för att äta.
 
Så enormt goda hamburgare, och så vin till det. Fint ska det ju vara.
 
Och efter ett tag kom Mimmi och gjorde oss sällskap.
 
Förra fredagen var det Emma som var mitt sällskap, när det var dags för burgare nummer två i trädgården.
 
Laxburgare med grovbröd, sparris, brieost och sås med rödlök och dijon. Sån fantastisk måltid.
att äta, vardag | | Kommentera |

dag/kväll/natt/morgon

 
I lördags åkte Emma och jag till Göteborg, tog vagnen till Slottsskogen, köpte tygpåsar, picknickade, solade,  köade, drack vin, visade upp biljetter, sprang in på området, tog en cider, och ställde oss i folkhavet. Och sen kom Håkan fram och bjöd på en fantastisk konsert, bästa någonsin skulle jag vilja säga. I 2,5 timmar sprang han runt på scenen, sjöng alla låtar man älskar, hade underbara mellansnack, och solen sken och jag ville aldrig att det skulle ta slut. Men det gjorde det ju såklart, och då åkte vi tillbaka in till stan, köpte nattmat och vatten på 7 eleven, och när klockan slog 00.00 attackkramade Emma mig, lyfte upp mig i luften och skrek Grattis grattis, nu är du 20! Och på grund av förkylning och halsont blev det inte jazzhuset den kvällen, men det blev nästan gratis strawberry daiquiri och barhäng i nån timme, innan vi tog bussen till Borås och gick hem i morgonljuset. Så fin dag/kväll/natt/morgon.
festligheter | | En kommentar |

instagram

Här kommer de senaste veckornas instagram-bilder.
Var hemma i Växjö över valborg, och precis som alltid när jag kommer hem och förfestar med dessa tjejer var jag tvungen att ta en gruppbild.
 
Sjukt snygg Olivia.
 

Jag, Maja och Johanna, lite senare under kvällen.
 
Jag åkte tillbaka till Borås och träden var rosa.
 
Sen åkte jag till Oslo några dagar, och hängde på badrummet med Henrietta innan vi begav oss till Hawaii-fest.
 
En brusig bild på oss två som inte blev så himla bra, men ändå.
 

När jag kom till Växjö nästa gång var Robin gipsad, men bjöd mig på världens bästa picknick. Ost, kex, rosévin och frukt. Denna kille <3
 
Kramades en massa med Lassie en helg. För ett år sedan var han en pytteliten, rädd och feg valp. Nu har han blivit så himla stor.
 
Och förra veckan var Robin och jag på konstutställning på Kulturhuset, och i ett rum var det bara svartvita bilder på 60-talets stockholms-mods. Stod där hur länge som helst och ville bara odla långt hår, byta ut hela garderoben och börja röka. Så himla snygga bilder. 
 
sammanställningar | | Kommentera |
Upp