0731.

Emmaboda var varmt och soligt och givetvis fantastiskt. För en gångs skull lämnade jag in engångskameran för framkallning direkt, så om en vecka har jag bilderna, och jag tänker mig att jag väntar med en sammanfattning tills dess. När jag har hunnit smälta det lite, så att säga. Just nu har jag fullt upp med förkylningsdöden, jobbdöden och träningsvärksdöden. Vi bygger om på jobbet, så idag och igår har jag ägnat mig åt att måla väggar, flytta möbler, vika kläder, bära hängare, och allt sånt. Och jag som bara vill sova...
vardag | | Kommentera |

en annan engångskamera

Badabam, dags för engångskamera nummer två! (alltså, ser ni vad jag har kommit in i det här med uppdateringar, vet inte vad som har hänt, borde eventuellt skaffa ett liv eller nåt liknande). Hur som helst, detta är bilder som togs under hösten fram till nyår ungefär.
 
En utgång i oktober, som var sådär egentligen, men förfesten var fin.
 
Emma och jag bland mina origamifåglar. 
 
Jag hade nån sorts november-fest, som blev rätt lyckad. 
 
Lite förfest innan halloween-festen. Vi var t.ex. utklädda till the black swan, en spådam, en lucia, en vampyr och några halvdöda personer. Henrietta var pumpa, fattar inte varför jag inte tog en bild på henne?
 
Innan julfesten! Emma var en superambitiös och snygg julgran, Henrietta var en väldigt rosa julgris och jag var en ren. Och så var vi väldigt, väldigt glittriga. Det bör man vara på en julfest.
 
Antagligen det bästa nyåret jag någonsin firat, i min förra lilla lägenhet som var alldeles oerhört lämplig för fester, så vi firade där med ett gäng på kanske 30 stycken. Så väldigt fint avslut på 2011. 
festligheter | | En kommentar |

siesta-kameran 2012

Jag framkallade ju som sagt två engångskameror för nån vecka sen, och idag tycker jag att vi tittar på bilderna från den ena, den som jag hade med mig på siesta-festivalen. Kameran blev fuktskadad och trasig, blixten slutade fungera och den föll isär, men det blev några bra bilder i alla fall.
 
Jag, Henrietta och Olivia på väg till nån spelning skulle jag tro. Vi köpte rosa plastglas och en saftbringare på Ica i hässleholm, sen blandade vi tre olika sorters vin med lite läsk och juice och kanske nåt annat, och sen bar vi omkring på kannan och fördelade drycken jämnt. Det smakade oftast vidrigt, men det var roligare än man kan tro, så vi fortsatte med detta hela festivalen.
 
Festivalområdet sista dagen tror jag. Oerhört äckligt, och en väldigt blåsig dag så tältet åkte omkring här och var.
 
Eventuellt Rebecka och Fiona, eller kanske något annat band.
 
Fina, fina kompisar <3
 
Här hade blixten dött, och vi hade tälthäng, diskuterade jämlikhet och politik, fick höra om systembolagets historia, och tog passion for fashion-bilder. 
 
Fortfarande rosa glas i händerna, hehe.
 
Fredrik, Martin och Didde. Och Herman, ju.
 
Alltså, ni ser ju, vi släppte inte taget. Knäppt egentligen, men kul, ni fattar inte innan ni testar. Här har vi Henrietta, Olivia och Shappe.
 
Albin Gromer, så himla fin och bra!
 
Alltså, åh, tycker så mycket om er! Och den var den alldeles väldigt underbart fina festivalen. 
 
 
 
 
festligheter | | Kommentera |
Upp