torekov, söndag

DSC_0197
 
 Ny dag = ny promenad. Denna gången bara in till Torekovs hamn. 
 
 
DSC_0199
 
 Hade havet på högra sidan, och skogen på vänstra.
 
 
DSC_0202
 
 På vägen hem stannade vi till på Ica, köpte Kelda tomatsoppa, mjöl och havregryn.
 
 
DSC_0223
 
 Sen dukade vi upp till lunch i trädgården. Det var så varmt att det räckte med en tjocktröja.
 
  
DSC_0235
 
Eftersom att trädgården var full av äpplen, och vi dessutom hade en burk björnbär som Emma och jag plockat dagen innan bakade vi två smulpajer till fika. Så jäkla gott. Då fick vi dock förflytta oss in, eftersom att det började mulna.
 
 
DSC_0212
 
Och när huset var städat och vi hade packat ihop våra saker var det dags att åka hem igen. Helgen var så himla fin, och nu hoppas jag att det inte dröjer 9 månader igen tills vi alla är samlade nästa gång <3
 
vardag | | 2 kommentarer |

vecka 39

Denna veckan har jag bland annat:
 
IMG_5177
 
Druckit "black velvet-smoothie". Alltså banan, blåbär, yoghurt, mjölk, honung och kakao. Testa den, så himla god! Drack den först på salads and smoothies (därav namnet), men har börjat göra den hemma nu. Är ju inte rimligt att lägga 40 kronor på en smoothie. 
 
 
IMG_5176
 
Jag har sytt mitt andraprov av kjolen, vilket är den slutliga varianten i kjolprojektet. Den ser kanske inte mycket ut för världen, det är ju liksom varken den roligaste modellen eller finaste tyget, men som jag kanske nämnt blev vi tilldelade en kjolskiss och ett givet företag. Hur som helst känns det skönt att projektet snart är klart, på onsdag har vi redovisning och därefter börjat nästa projekt. Ska bli kul att komma igång med nåt nytt, en är lite trött på den här kjolen nu. Dock så har det varit så himla kul överlag! Ska som sagt berätta mer exakt vad vi gjort när det är helt klart :)
 
 
 
En dag var jag hemma och hade ont i magen. Då hade jag den himla lyxen att ha den här lilla varelsen hos mig hela eftermiddagen <3 ÄLSKAR den lilla katten!
 
 
IMG_5174
 
Både i fredags och igår hade jag så himla bra syflow. Jag fick ett erbjudande på en månads storytel för 9 kr, vilket jag såklart slog till på direkt. Sen sträcklyssnade jag på "svikaren" medans jag sydde bland annat skapelsen ovan, som ni får se mer av en annan dag.
 
 
IMG_5171
 
Från igår kväll till idag har jag haft min lillasyster på besök. Hon hälsar på mig ganska ofta nuförtiden, vilket är så mysigt :) Idag åt vi frukost på Soup and bagel.
 
 
IMG_5137
 
Och sen var vi inne på bokmässan hela dagen. Jag tog denna bild i ett försök att vinna Novellix instagram-tävling, där vinsten var en tygkasse full med noveller. Har inte hört nåt, så nån vinst blev det nog tyvärr inte. Men hade en superfin dag ändå, med bokbläddrande och BD-samtal...
 
 
IMG_5175
 
...och dumplings-lunch på Beijing 8. Oproportionerligt många bilder från idag kanske, men så får det vara pga fin dag. Hoppas ni också haft en bra vecka!
sammanställningar, vardag | | En kommentar |

en blåmönstrad topp

DSC_0023
 
 Glad lördag! Ville bara kika in och visa en topp jag sydde i somras, med tyg från en oversizead klänning jag köpte på en marknad i Paris. Ni kanske kommer ihåg den rödblommiga jag visade upp för ett tag sen? Den här har precis samma modell, och samma tyg men i annan färgskala.
 
 
DSC_0029
 
Tycker det är så himla fint. Gissa om jag blev förvånad när jag såg att Bik Bok just nu säljer en skjorta i samma tyg? Här tror en att en är ensam om ett plagg, så har ett stort företag använt sig av samma tygleverantör. Lite tråkigt, men jag gillar ändå min topp mer. Dessutom kom jag sjukt billigt undan, eftersom att min tröja bara kostade runt 50 kronor att göra. Sömnad = världens bästa hobby.
 
att sy | | En kommentar |
Upp