Ett dygn med Emma

I onsdags kom Emma hit! Blev så himla glad över det, för nu var det längesen jag träffade henne också. 
 
Eftersom att jag äntligen hade nån här som delar mina intressen gick vi och köpte tyg. Det är en annan känsla att gå och känna på olika material och diskutera modeller med någon som vet vad den pratar om. Jag köpte två mönstrade tyger som nog kommer bli klänningar, och Emma köpte kjoltyg och blustyg.
 
Det var jättefint väder (snön hade inte hunnit komma, så jag var inte deprimerad)
 
Här är jag, hej hej.
 
Åt dumlebrownie på viskan <3
 
Sen var det nån slags matmarknad på torget, så vi gick och kollade och köpte nån sorts italiensk chokladdelikatess. 
 
Och så gjorde vi potatis och purjolökssoppa som vi åt med valnötsbröd, tittade på film, kollade på gamla bilder och hade det så himla mysigt. Och sen åkte hon hem igen dagen efter. Fina vän <3
 
vardag | | Kommentera |

jag har aldrig haft kul någon vinter, sedan jag var tolv, tretton år

Hatar att jag blir så himla höstdeppig. Emma var här för några dagar sen, och det var så himla mysigt och jag sa till henne att denna hösten ska jag verkligen, verkligen anstränga mig för att inte bli så jäkla nere. Så jag tänder ljus och rökelse, lagar god mat och har saker att se fram emot, för jag hörde att man ska göra så. Men det spelar ingen roll hur många värmeljus jag än tänder, för när det började snöa i förrrgår ville jag ändå bara lägga mig i fosterställning under en hög med varma täcken och stanna där tills det blir vår igen. Vill bara gråta när jag tänker på att det är dags att ställa om klockan till vintertid. Allt som är jobbigt blir 17 gånger värre för mig när det är kallt och mörkt. Hatar att detta landet har vinter 6 månader om året. 
vardag | | En kommentar |

söndagsfrukost med efterlängtad vän

Men den där helt strålande kvällen var inte slut där! För samtidigt var bästa bästa Henrietta i Göteborg! Så vi var ju tvungna att ses såklart. Saknar henne så mycket, fick ju träffa henne varje dag när vi gick i samma klass i tre år. Det var Henrietta som var min parner in crime (om man nu kan säga så) under gymnasiet, vi som övertalade varandra till att skolka för att istället gå och fika eller köpa nya skor. Det var vi som var bittra på måndagarna, satt och hatade de jobbiga lärarna och hånade de pantade tjejerna i smyg. Och det var vi som fick för oss att dricka vin på hennes balkong en helt vanlig onsdag när vi var sjutton år och egentligen bara skulle ha vanlig filmkväll, och övertalade Emma till att göra det. Hur som helst, så himla fint att få gå och äta frukost med någon man känner så väl att man inte behöver vara rädd för att pinsam tystnad ska uppstå. Pratade om livet, jobb, nya städer, och planerade att ses väldigt snart. 
Sen skulle hon med sin kille på lägenhetsvisning och jag tog bussen hem, och hade en väldigt lugn söndag, spenderandes i soffan med några avsnitt Misfits. 
Fantastisk helg, helt enkelt. 
vardag | | En kommentar |
Upp