stockholm + efterlysning

DSC_0032_1
DSC_0045
För två veckor sen flyttade Robin till Stockholm. Det är bara för terminen, han ska läsa konstvetenskap C och den kursen gick inte i Göteborg i vår, så nu bor han hemma hos Niklas i Stockholm istället. I helgen var jag och hälsade på. Mest strosade vi på stan och drack vin i lägenheten, men vi hann också gå på Abba-museet och hänga med Emma som också nyligen flyttat dit! Sån himla tajming att både min kille och min bästis flyttat till samma stad samtidigt!? Och ännu mer bra tajming att jag fått praktik i Stockholm i vår! I sex veckor ska jag vara på Minimarkets huvudkontor och göra mönsterkonstruktion, och det ska bli så himla himla kul. 
 
Till påsk behöver jag alltså ett boende i stockholm och nu är bara frågan: vart ska jag bo? Är det någon som har ett rum över, eller vet nån annan som är i behov av en inneboende för en kortare tid (vecka 13-18, alltså ungefär 29:e mars till 6:e maj. Lite av den tiden kan jag bo hos vänner om det skulle krisa!), hör av dig och jag kommer vara evigt tacksam!
vardag | | 3 kommentarer |

sew along del 7: samlingsinlägg

Nu har det äntligen blivit dags att sammanställa sew alongen genom att visa de kjolar ni skickat bilder på! Tack till alla som varit med, oavsett vilken kjol du gjort och oavsett om blivit klar eller inte. Jättekul att det verkade uppskattat! Om du blir inspirerad av alla grymma bidrag finns länkar till alla mina sew along-inlägg längst ner, och till alla Fredrikas inlägg via länken till hennes kjol.
 
Här kommer nu bilder på alla sjukt fina kjolar!
 
Ebbas kjol med nedsydda veck.
 
Ethels kjol med motveck.
 
Angelies kjol med nedsydda veck.
 
Amandas (nästan klara) kjol med efterveck.
 
Sabinas kjol med efterveck.
 
Saras kjol med nedsydda veck.
 
12235467_10206189674759802_1272656439_o
Fredrikas kjol med efterveck.
 
DSC_0291
Och min kjol, med nedsydda veck.
 

att sy, sammanställningar, sew along | | En kommentar |

nytt grönt

DSC_0014
När jag kom tillbaka till Göteborg efter julledigheten såg mina avocadoplantor ut såhär ↑. Det är nästan ett år sen jag satte kärnorna i vatten och väntade på skott, och nu hade de blivit stora och fina, men så torkade de totalt :( Så himla tråkigt.
 
DSC_0024
Eftersom det blir så deppigt utan växter köpte jag samma dag lite nya, bland annat ett litet träd som nu står på avocadosarnas plats i fönstret.
 
DSC_0019
En ny succulent att ha i glasburkarna på bordet, eftersom att en av dom också dött. 
 
DSC_0068
Till sovrummet köpte jag en sånhär bladväxt som jag inte vet vad den heter. Har tänkt skaffa en sån länge, tycker de är så fina. Bredvid den står aloe veran som jag haft sen jag flyttade in, alltså snart två år. Tips på tålig växt!
 
DSC_0060Sen i helgen var det ju tulpanens dag och då alltså extrapris på tulpaner på Ica. Jag älskar att ha tulpaner hemma, känns som värsta lyxgrejen. Den andra blomman är elefantörat som jag bytte mig till förra året. Den har blivit så stor och jag har redan tagit sticklingar av den tre gånger. Och alltså kolla vad fotogenisk denna katten är, så fort jag tar fram kameran poserar hen <3 Och jag vet att tulpaner är giftiga för katter, så jag håller koll såklart :))
vardag | | 3 kommentarer |
Upp