3011

Hallå kära vänner, eller vilka det nu är som läser det här. De två senaste dagarna och nätterna har varit så himla värdelösa, har legat sömnlös på grund av fruktansvärd magsmärta, gråtit utav trötthet/smärta/ångest, ringt runt till alla vårdcentraler i borås utan att få en tid någonstans, bara fått tipset att du kanske ska utesluta laktos från din kost? Sen kom jag hur som helst till jourcentralen, där jag fick vänta i drygt en timme och sen ta en massa prover och blabla.
Sen släppte det. Vet inte vad det var. Är bara glad att det försvann. 
Hur som helst, imorgon är det lördag och då kommer Maja, Emma och Henrietta till göteborg för att gå runt i stan och besöka lisebergs julmarknad. Tror jag hade dött om jag fortfarande hade varit sjuk, för jag har sett fram emot detta så länge nu. Ska bli världens mysigaste att träffa dom.
vardag | | En kommentar |

en novembervecka

Okej, tänkte berätta lite vad jag gjort på sistone. Var hemma och barnvaktade förra helgen, missade en 90-talsfest och var superdeppig över det men det är väl sånt som händer. Fick i alla fall träffa Emma efter kanske sex veckor ifrån varandra, så det var fint. Och så köpte jag dyrt tyg som jag kanske inte behöver men kände att jag var tvungen att ha. Och så blev jag förkylningssmittad, och det var väl egentligen bara på tiden. Har varit frisk nästan hela hösten, och det vanliga för mig är att från oktober till mars ha huvudvärk, snuva, feber då och då och ibland en sväng av lunginflammation. Så denna veckan har jag ätit massa stark mat, som tzatziki och linssoppa med curry och vitlök, och druckit litervis med ingefärste kryddat med cayennepeppar. Det gör väl viss skillnad, tror jag. Annars har jag varit med på skolans workshop med hållbarhetstema, lyssnat på fantastiska och mindre bra föreläsningar, druckit billig martini och corona på skolans vävpub och dansat runt, köpt helt amazing skor för pengar som borde spenderas på annat men det känns okej ändå, haft glöggkväll, gått ut och ätit finmiddag för att fira att CSN-bidraget kom (tragiskt, jag vet), och strosat runt i Göteborg med Tova. Så har haft den fint ändå.
vardag | | Kommentera |

1311

Har på mig en klänning som¨jag sytt och som är mycket mer smaragdgrön i verkligheten, halsband från second hand plus halvkass luggsnurr. 
Nu ska jag springa iväg för min första föreläsning i trikåteknik! Är väl ungefär den enda i klassen som känner såhär tror jag, men jag är så himla taggad.
att sy | | En kommentar |
Upp