I'll find someone like you


"Det där med en sista termin av trygghet och det där med att inte vilja fastna och det där med att sätta allt sitt hopp i flyktiga förälskelser i människor som egentligen inte ens förtjänar en men det finns inga andra vettiga människor att förälska sig i och det där med att hoppas att man är ämnad för större saker. Mitt i väldigt mycket skolångest och framtidspanik och med ett halvtrasigt hjärta och en onödig förälskelse." - Brutalt stulen text från ohhboy.blogg.se, men herregud, hon har ju satt ord på mina känslor helt och fullt. Jag är mitt i det där. Fast inte riktigt ännu i den sista terminen. Men ändå.


vardag | | Kommentera |

en summering av min otroligt spännande, händelserika helg

Har haft den kanske mest händelselösa helgen någonsin. Här följer en lista på saker som jag gjort:
Ätit
Sovit
Knarkat penicillin
Inhalerat en medicin mot hosta (vars eventuella biverkningar kunde vara hosta, feber, huvudvärk, yrsel, darrningar, trötthet, hjärtklappning och andnöd. Hur tänkte dom där? Eftersom att jag mådde 10 gånger sämre efter inhalationen har jag inte vågat mig på den igen).
Sytt till projektarbetet (litegrann, men begått ett så ogenomtänkt misstag att jag blev opepp)
Planerat att gå på fest, som sen blev inställd
Tittat på en fruktansvärd deckare
Pluggat franska
Sovit
Ätit kakor
Alltså, roligare kan man ha det. Nästa stora mission i mitt liv är att bli frisk. För detta håller ju inte längre.
Nu ska jag fortsätta mitt inspirationslösa och låtsasproduktiva liv med att titta på snyggaste serien Pan Am. Hejdå.
tumblr
sammanställningar | | Kommentera |

två fina saker

I helgen var jag på Urban Outfitters. Älskar't. Med en större inkomst hade jag kunnat köpa hur mycket som helst där, men jag fick i alla fall med mig två saker därifrån.
En klocka som jag har varit och pillat på tidigare, men inte köpt. Sen har jag ångrat mig, så nu köpte jag den fastän att det säkert var ett jättedumt köp med tanke på min oidentifierade allergi. Min handled kommer med största sannolikhet snart vara full av röda utslag. Eller, med lite tur, klarar jag av metallerna som finns i denna klocka. Hoppas hoppas.
Och så köpte jag finaste fickpluntan. Igen. Hade nämligen just en sånhär i våras, men på min artonårsfest var det visst nån annan som också fattade tyckte för den och tog med den hem. Inte okej. Denna ska jag hålla bättre koll på.
vardag | | Kommentera |
Upp