Sypeppens insamling: Juni

 
Här kommer månadens insamlingsinlägg för sypeppen! 4 dagar sent, men det är svårt att hålla reda på dagarna när det är juni och högsommarvarmt. Om det håller i sig tippar jag på att bidragen för denna månaden mest kommer innehålla tunna klänningar, fladdriga kjolar och kanske ett badplagg eller två? Själv tänkte jag bli klar med en svart midikjol, och sy mig en röd omlottklänning. 
 
DSC_0224
 Sömnadsinlägg under maj på Fredrikas blogg: 
De plisserade byxorna och Coco-toppen
Sypeppen maj 2018
 
Sömnadsinlägg under maj på Josefines blogg: 
Sypeppen maj 2018: Den hundtandsmönstrade kappan
3 saker jag vill sy: sommar
Sypeppen maj 2018: Cleo-klänningen
 
 
DSC_0062
Godbitar ur arkivet:
- Sybingo: återbrukstips
- Sypeppen september 2017: marsman
- Utmanarpeppen: den rutiga klänningen
 

 

Så här går det till:
1.  Sy , brodera, sticka, virka eller skapa något i en annan textil hantverksteknik. Fotografera det du skapat!
2. Blogga, instagramma eller dela ditt alster i facebookgruppen. (Använd hashtagen #sypeppen och #sewityourself.) Det går även bra att maila ditt bidrag till: info.sewityourself@gmail.com. Länka till sypeppen i ditt inlägg. När du skickar in ditt bidrag godkänner du att vi återpublicerar din bild i våra bloggar och övriga kanaler – självklart med hänvisning till ditt eget inlägg.
3. Kommentera med en länk (gäller både bidrag från blogg, facebook och instagram) till ditt sypeppsbidrag i insamlingsinlägget för aktuell månad. Den 1:a - 25:e varje månad kan du skicka in ditt bidrag till sypeppen. För mer info om hur du skickar in ditt bidrag hittar du i detta inlägget  


Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. För mer info, tryck här.
 
 
sypeppen | |
#1 - - Alicia:

Jag är med med en sommarklänning sydd av en storblommig bordsduk! :)

http://aliciasivert.blogspot.com/2018/06/storblommig-sommarklanning-i-vitt-rosa.html

Upp